Over mij

 

 Hallo! Mijn naam is Evi Hellings. Ik ben 21 jaar oud en sinds februari 2019 vol trots gestart met ‘La Vie Coaching’.

Hooggevoeligheid?  Mijn specialiteit!

Als een jong, hooggevoelig meisje was ik op zoek naar iets wat kon helpen tegen mijn klachten. Ik kwam na veel zoeken en proberen uiteindelijk bij NEI-therapie terecht. Die behandelmethode trok me meteen erg aan. Lange praatsessies waren niet nodig en ik voelde me heel erg begrepen, iets wat als HSP’er (hoog sensitief persoon) niet altijd vanzelfsprekend was voor mij.

Door deze eigen ervaringen, weet ik als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, maar ook hoe je hiermee om kunt leren gaan.
Al die tijd dat het wat minder met me ging, heb ik gezegd dat ik ‘later’ andere mensen hiermee wilde gaan helpen. Dat ben ik gaan doen.
Als jongste NEI-therapeute ooit, haalde ik mijn NEI-coach diploma bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel (OLIJV) in Groesbeek. Daarna deed ik de opleiding tot PUUR kindercoach, bij Sonnevelt opleidingen. Hier specialiseerde ik me in hooggevoelige kinderen.
Als NEI-therapeute en kindercoach kijk ik graag mee naar de hulpvraag die je hebt voor jezelf en voor je kind.

Van klacht naar kracht!

 

Ik zie je/jullie graag ik mijn praktijkje, dat is gevestigd op de eerste etage van een oude molenromp. Een rustig plekje in het mooie Gemonde.