Over mij

Hallo! Mijn naam is Evi Hellings. Ik ben 21 jaar oud en sinds februari 2019 vol trots gestart met ‘La Vie Coaching’.

Als een jong, hooggevoelig meisje was ik op zoek naar iets wat kon helpen tegen mijn klachten. Ik kwam na veel zoeken en proberen uiteindelijk bij NEI therapie terecht. Die behandelmethode trok me meteen erg aan. Lange praatsessies waren niet nodig en ik voelde me heel erg begrepen, iets wat als HSP’er (hoog sensitief persoon) niet altijd vanzelfsprekend was voor mij.

Door deze eigen ervaringen, weet ik als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Al die tijd dat het wat minder met me ging, heb ik gezegd dat ik ‘later’ andere mensen hiermee wilde gaan helpen. Zo kwam ik bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel (OLIJV) in Groesbeek terecht, waar ik mijn opleiding tot NEI-coach heb gevolgd. Als jongste NEI-therapeute ooit, heb ik in mei 2018 vol trots mijn NEI-coach diploma gehaald.

Nadat ik de NEI-opleiding afgerond had, ging ik de opleiding tot PUUR Kindercoach volgen bij Sonnevelt opleidingen. De PUUR Kindercoach opleiding was speciaal voor hoog gevoelige mensen en is ook gespecialiseerd op het coachen van HSP’ers.

Sinds april 2019 mag ik me officieel PUUR Kindercoach noemen en ik help en kijk graag mee naar de hulpvraag die je hebt voor jezelf of voor je kind!

Ik zie je/jullie graag ik mijn praktijkje, dat is gevestigd op de eerste etage van een oude molenromp. Een rustig plekje in het mooie Gemonde.